Tawaran Serta Promosi Terkini

UJIAN DARAH

Promosi Bulan Kemerdekaan Malaysia

Promosi sempena menyambut bulan kemerdekaan Malaysia untuk ujian darah menyeluruh. Harga RM160 sahaja selepas diskaun harga biasa RM240. Disarankan kepada semua yang berumur 30 tahun dan keatas sesuai untuk pemeriksaaan tahunan kesihatan.

RAWATAN PRP LUTUT

Diskaun Sehingga RM1600 Sempena Hari Kemerdekaan Ke-62

Hentikan sakit lutut anda dengan cara yang selamat dan menjimatkan melalui Rawatan PRP (Platelet Rich Plasma). Salah satu cara yang efektif untuk merawat sakit lutut akibat sendi reput osteoartritis. Sesuai untuk mereka yang tidak mahu menjalani pembedahan lutut.

KHATAN KANAK-KANAK

Promosi Khatan Sempena Cuti Sekolah

Tawaran harga isitimewa untuk berkhatan kaedah klamp ketika cuti sekolah. Khatan yang selamat, cepat dan tidak menyakitkan. Pilih samada laser, clamp, plastibell atau stapler dan paling penting ia dilakukan oleh doktor yang sangat berpengalaman.

KHATAN LELAKI MUALAF

Tawaran Diskaun 20% Sehingga Akhir Tahun 2019 

Tawaran diskaun harga sebanyak 20% bagi khatan kaedah laser dan stapler untuk lelaki mualaf. Harga yang dibayar termasuk konsultasi sebelum dan selepas khatan, ubat-ubatan dan cuci luka pada hari kedua selepas prosedur. Hubungi kami untuk tempah harga istimewa sempena Hari Raya Haji 2019. 

>