fbpx

Sudah Cuba Pelbagai Ubat “Sakit Lutut” Tapi Masih Tidak Berkesan?

Dapatkan penawar yang benar-benar berkesan untuk melegakan sakit lutut akibat osteoartritis (OA) dari kami. Rawatan kami yang disyorkan oleh pakar ortopedik dan pakar perubatan sukan. 

Statistik

44.7%

Populasi mengalami sakit lutut OA sebelum umur 85 tahun.

16.7%

Golongan berumur lebih 45 tahun mengalami sakit lutut OA.

4:1

Wanita 4x lebih mudah kena sakit lutut OA berbanding lelaki.

35%

Lebih tinggi risiko dikalangan obes bagi setiap kenaikan 5 unit BMI.

Adakah Anda Mengalami Situasi Begini?

Lutut Berbunyi

Lutut berbunyi 'krup krap', meletup 'pop' atau macam tulang lutut bergesel setiap kali berjalan atau menggerakkan kaki. Gel lutut makin menyebabkan ruang sendi makin sempit dan bergesel. Lutut rasa ketat dan rasa macam melekat bila duduk lama.

Solat Atas Kerusi

Solat kena duduk sebab lutut sudah tak boleh bengkok. Apalagi kalau solat berjemaah menggigil lutut sebab tahan sakit berdiri lama-lama. Masa nak bangkit dari sujud tu paling seksa sakitnya memang tidak boleh tahan.

Jalan Bertongkat

Berjalan kena guna tongkat. Lutut kalau sebelah yang sakit boleh tahan lagi boleh menopang sebelah dengan tongkat. Kalau dua-dua belah sakit macamana pula. Berjalan perlahan-lahan sikit-sikit bolehlah tapi lutut makin sakit.

Aktiviti Terhalang

Semua aktiviti terbatas kerana lutut sakit. Tidur pun tidak lena. Aktiviti harian yang senang seperti mengemas rumah dan memasak pun tidak boleh kerana bergerak sikit dah terasa ngilu dan sakit sehingga satu badan rasa lemah.

Masih nak tunggu hingga terpaksa bedah tukar lutut?

Mengikut statistik 9 daripada 10 pesakit yang disyorkan buat pembedahan lutut akibat osteoartritis teruk tidak mahu lakukan pembedahan kerana takutkan risiko pembedahan. Mereka lebih rela menahan sakit atau cuba mencari penawar alternatif untuk mengubat sakit lutut. Namun jika terlambat segala ubat tidak akan berkesan dan terpaksa menjalani pembedahan kerana lutut sudah rosak teruk dan tidak dapat diselamatkan lagi. Ini adalah baki 1 daripada 10 orang tersebut.

Dapatkan penawar sebelum terlambat.

Berita baik untuk anda, jumpalah  Dr Hasbi yang berpengalaman. Beliau telah membantu ramai pesakit lutut yang tidak boleh kini boleh berjalan, solat berdiri serta melakukan pergerakan tanpa batasan.

Dr Hasbi mahir memberi suntikan gel dan prp merawat sakit lutut

Alhamdulillah, selepas rawatan dengan Dr Hasbi, ibu saya dah boleh berjalan tanpa tongkat. Sejak hari itu saya belum dengar dia mengeluh sakit lutut. 

testimoni sakit lutut suntikan gel lutut berkesan dari Dr Hasbi

Pn Faridah

Guru

Saya takut sangat injection tapi bila dah suntik sebenarnya tak sakit langsung. Lutut rasa ringan dan boleh bengkok habis lepas doktor masukkan gel. 

testimoni suntikan gel lutut berkesan dari Dr Hasbi

Datin Asnah

Surirumah

Mak saya pernah suntik gel ke apa tak tahu dekat klinik lain, doktor tak explain. Tapi kat sini kami puashati Dr Hasbi explain dengan jelas dan detail. 

testimoni suntikan gel lutut dari Dr Hasbi

En Robert

Ahli Perniagaan

Kenapa Pilih Kami

Kami mementingkan kepuasan setiap pesakit kami. Oleh itu setiap pesakit yang datang untuk mendapatkan rawatan sakit lutut akan diperiksa dengan terperinci terlebih dahulu oleh Dr Hasbi. Pemilihan jenis rawatan yang sesuai untuk diagnosis yang tepat amat penting agar mendapat kesan yang diingini. 

Pelbagai Jenis Rawatan

Kami ada pilihan ubat, suplemen lutut dan rawatan suntikan seperti gel, PRP dan terapi Stem Cell.

Ubatan Berkualiti Tinggi

Ubat dan suplemen kami adalah jenama yang disyorkan pakar ortopedik dari hospital.

Harga Lebih Murah

Rawatan yang sama seperti hospital pakar ortopedik tetapi dengan harga lebih murah.

Konsultasi Susulan Percuma

Temujanji susulan adalah percuma malah sebarang pertanyaan boleh melalui wasap juga.

Jenis Rawatan Sakit Lutut Kami Tawarkan


Paling Laris
suntik gel lutut rawat sakit lutut

Suntikan Gel Lutut

Overall Rating: 4/5

Gel hyaluronic acid (HA) bertindak sebagai pelincir sendi dan mengurangkan kesakitan dan radang akibat geseran tulang sendi.

rawatan prp lutut untuk sakit osteoartritis

Suntikan PRP Lutut

Overall Rating: 4.5/5

PRP (platelet rich plasma) adalah serum darah yang kaya nutrien dan faktor pemulihan sel yang membantu tisu yang rosak membaikpulih.

suplemen kolagen sakit lutut

Suplemen Sendi Lutut

Overall Rating: 4/5

Minuman kolagen hidrolisat terbaik untuk nutrisi yang diperlukan bagi pemulihan tisu rawan dan pertambahan gel lutut.

Penawar Sakit Lutut Ada Di Sini!

Ubati Sakit Lutut Hari Ini

Jangan tangguh lagi kerana setiap hari keadaan akan bertambah serius sehingga sampai ke tahap akhir dan tidak dapat diubati lagi melainkan pembedahan lutut. 

>